SA FACEM CUNOSTINTA

Anul 2000 a marcat debutul nostru in ale distributiei materialelor pentru amenajarea interiorului si exteriorului locuintelor. Ne-am concentrat atentia doar asupra acestui domeniu delicat, cel mai important, al constructiei casei tale si am adaugat permanent experienta in a face recomandarile optime conform cerintelor si asteptarilor tale, dar si produse noi in portofoliu, pentru a-ti putea oferi solutii cat mai complete de amenajare si decorare.

Iti propunem sa apelezi la noi atunci cat vrei sa izolezi casa cu un termosistem de calitate, protejat cu o tencuiala decorativa pe masura, colorata variat conform ambiantei exterioare. Stim sa creem interiorul mult dorit al caminului tau, alegand armonios intre vopsele lavabile colorate, perdele si draperii, tapet si diverse elemente decorative. La nevoie iti putem indica si vopsele decorative speciale, care vor conferi personalitatea dorita al spatiului tau diurn sau de odihna.

Nu suntem cei mai ieftini sau cu oferta cea mai generoasa. Suntem cei care de aproape 2 decenii ne preocupam constant de ceea ce da in final valoare si personalitate investitiei tale.